Pepsi max och spaghetti

Känner ett stort behov av att skriva av mig. För snart två veckor sedan flyttade jag till STOCKHOLM!!!! och det var fan bland det bäst som hänt.. Of course så saknar jag alla hemma så sjukt mycket men det är det banne mig värt. Skolan e helt underbar och helt bra asså. Jag har sång och piano som instrument och hade min första pianolektion igår ( första pianolektion på skolan asså ; ).. Och min piano läxa är SVÅR!!!!!
När jag flyttade hit för två veckor sedan flyttade jag hem till en jättesnäll man ute i Jakobsberg. Och mitt rum var jättefint men det var lite väl långt till skolan typ 40 minuter. Så i förrgår på kvällen fick jag veta att jag fått ett rum på Söder och idag flyttade jag in. Tack till Mirandas pappa som hjälpt mig. Tackar : ) Så nu bor jag på söder och det är helt underbart ... Imorgon ska jag gå en mil runt hela Södermalm och se mig omkring. Ikväll så var det först planerat att sticka på födelsedags fest ute i sundbyberg men eftersom en av födelsegrisarna blev sjuk blev det inställt. Istället har jag haft en ensamhemma kväll med Pepsi max och spaghetti och köttfärssås. det var mysigt det med för jg e så trött idag för denna veckan har varit stressig oc jag har så mycket läxor över helgen så de e skönt med en lugn kväll.
Sen får man väl skaffa sig playhead eller facebook som alla i stockholm har haha. Nä nu ska jag sova så jag orkar med den där milen imorgon..

Ciao Cia


Adjö Ystad!

Jaa nu åker jag imorgon och jag e så jäkla nervös men samtidigt glad såklart. Tänkte bara skriva ett kort inlägg för efter detta ska jag packa ner min data. Alla kläder är packade så nu får jag gå i mjukiskar haha.
Jag har klippt mig och fått nya slingor hos frisören denna gången =) Tänkte ladda upp lite bilder i min bilddagbok när jag har kommit fram till Stockholm!

Ha det så bra Ystad för det ska jag ha !!
Ciao

http://lovegood.bilddagboken.se

12 dagar kvar

Om tolv dagar flyttar jag tjohooooo! Uhh asså shitt vad det har hänt mycket denna sommaren. nu har jag två veckors semester sen är det flytt sen är det lägerdag på Kaggeholmsslott på tisdagen sen börjar äntligen skolan på onsdagen den 22 =) Jag längtrar så och lärarna verkar vara väldigt bra så ahh jag jag e helt förväntansfull.

Ikväll ka jag va med Elin, Fanny och Sofi. Vi ska ha tjejkväll. Det ska bli superduper roligt!!
Nu ska jag till bibblan sen ska jag cykla hem.. Ha de gytt
Haj po

RSS 2.0