Underbar kväll

image11

trött

imrgon ska jag ha engelska. fan vad jag hatar engelska. dessutom har jag blivit sjuk. ont i halsen och i huvudet.
idag hade vi paddling i skolan de var kul men jag saknade miranda såklart.

Greatings from ....

Tjenare hej !!
Tänkte ta tag i mitt bloggande men jag kommer antagligen inte göra det haha.
Idag hade jag kör och det var första gången som vi körde igång på riktigt så vi får noten och så säger körledaren att vi skulle ta det från början. CHOCK!! Jag började nästan skratta, ville de att jag ska kunna lära mig en ny låt genom att titta på noten och kanske få första tonen HAHAHA. Javisst om ett år kan jag kanske men nu?? HALLÅ!!! Vi fick nästan lite skäll för att vi inte klarade av det med vi menar jag Cia och Miranda haha nää det är helt sjukt...
Hade sång idag och det var jätteroligt har fått en ny låt i läxa och det är alltid roligt men jag fasar för torsdagen då jag har min pianolektion. Jag har en väldigt snäll pianolärare men jag har en väldigt väldigt väldigt svår läxa. Ja åtminståne om man tänker på de stycken jag är van vid att spela.. Uhhh jag har så mycket läxor men jag är så trött när jag kommer hem ifrån skolan att de e inget kul. Man åker hemifrån vid åtta tiden och är hemma halv sex..
Under denna veckan har jag Arbetsmiljö, ENGELSKA!!, svenska, gehör, piano, solosång, kör B och kör A. Och det är bara måndag så läxorna kommer att växa dssutom Men vad är det jag gör??? Jag klagar ju bara. Jag älskar min skola och jaa den är helt underbar så när jag tänker efter är läxorna inte så farliga. De är värt de för att få gå där.
Nu ska jag plugga vidare och lägga mig tidigt för imorgon börjar ag tidigt... 12.40  ♥

Ciao

image10

Utsikt från Söder : )

RSS 2.0