röda naglar raaauw

Jag har precis målat mina naglar röda. Jag unnar mig denna glamorösa lyx för att jag har varit sjuk nästan hela veckan och nu ska man snart iväg för att fira sin morfar som fyller 80 år : ) Haha Jag vet att måla naglarna inte är lyxigt men visst ser det glamoröst ut med riktigt röda naglar : )

I fredags var lilla Sofi här och sov över. Det var meningen att vi skulle gå på MUF fest men det blev aldrig så nej istället såg vi film och sen i lördags utforskade vi isarna hemma hos mig : ) Det blev väldigt mycket skratt det kan jag säga!! 

Nu ska jag träna lite och sen ska jag göra mig iordniung : ) Jag ska ha en svart klänning och svartat skor, ska försöka sno ett par av mamma hihi.

CIAO

Fields of gold

You'll remember me when the west wind moves among the fields of barley You can tell the sun in his jealous sky,  when we walked in fields of gold  So she took her love,  for to gaze awhile,  among the fields of barley In his arms she fell as her hair came down among the fields of gold  Will you stay with me?  Will you be my love Among the fields of barley? And you can tell the sun in his jealous sky when we walked in fields of gold  I never made promises lightly, and there have been some that i have broken, but i swear in the days still left  we will walk in fields of gold, we will walk in fields of gold  (instrumental)  I never made promises lightly, and there have been some that i have broken, but i swear in the days still left  we will walk in fields of gold, we will walk in fields of gold  Many years have passed since those summer days among the fields of barley See the children run as the sun goes down,  as you lie in fields of gold  You'll remember me when the west wind moves among the fields of barley You can tell the sun in his jealous sky when we walked in fields of gold  When we walked in fields of gold When we walked in fields of gold

orolig känsla

Just nu skiftar mina känslor väldigt mycket!! Jag är väldigt glad över en sak som jag planerar men samtidigt vill jag bara gömma mig för att jag är rädd.
Okej det är typ 9 månader kvar och det är kanske inte säkert att det blir av!! ( jag är inte gravid hahaha) !!
Men jag ska sova på saken .. det är en månad kvar innan papperna ska in. Jag vill detta väldigt mycket men klara jag av att lämna min familj och vänner???!!!!!
Antagligen kommer dessa frågor aldrig besvaras eftersom mina odds inte är höga!!
Jag skriver inte ut vad detta handlar om, inte än..
Ciao

Liten fest hos Emma och Ida

Igår så var det fest hos Emma :P Det var väldigt trevligt.. Det blev lite hastigt Emma ringde mig kl 18.00 typ och så var jag hos henne kl 21.00 sen :) Först var jag hemma hos Nicole och det är alltid väldigt trevligt  =) 
Där kollade vi på Beck och åt väldigt mycket chips haha .. och såklart lyssnade vi på musik !!

När jag kom till Emma var det bara Fanny som var kommen men ganska snart kom folket och jag kände ingen där men det gjorde inget för det tog inte så lång tid innan jag slutade att vara blyg haha. Jag förstod ganska snart att dettta inte var en lugn liten fest där vi skulle dricka coca-cola och snacka utan jag blinkade lite snällt till emma och så fixar hon så att jag också får "lite" att dricka haha !! Det blev väldigt många goda drinkar och typ fem snapsar med salt och citron såklart haha. Vi gick och la oss halv sex på morgonen och vaknade kl 11.00 typ och Emma och Fanny mådde iunte specielt bra men det gjorde jag så jag var sådär störigt pigg och snackde och skrattade och hoppade runt efter frukosten haha.. Innan frukost såg Fanny och jag en gullig skottsk film haha med vacker sång och sexig leopard kalsonger mohaha.

När jag kom hem bestämde jag träff med Nicole hemma hos mig men var tvungen att ställa in det för jag var väldigt trött och okej lite illamående. Så min syster tvingade mig i säng och jag somnade bums haha och nu har jag bara tagit en liten paus från vårt OC maraton haha .. Så jag antar att det är dags att gå ner igen och fortsätta att titta på Ryanm och Volchock mmmmums haha !!

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Nicole för att hitta på något spännande för det blir alltid spännande med henne !! Jag säger bara bio och göta kanal 2 !!!

Nä skit på diiig ( ha en bra dag ) !!! haaha

CIAO

RSS 2.0