You drive me crazy

Idag så slutade jag skolan kl 10.00 HÄRLIGT :) Men jag har haft en hemskt jobbig huvudvärk idag jag vill inte bli sjuk men det är ju alltid så att man blir sjuk lagom till konserter :( !!  Idag är jag inte lite stolt för att jag har fått dagen ros i ystads allehanda :) 

Asså jag har så sjukt mycket läxa till fredag men min hjärna pallar inte plugga haha jag ska ta en liten plugg stund eller vänta lite snart börjar vänner och sen är det min älskade favorit bonde söker fru och sedan är det OC så det där pluggandet får komma senare haha jaja jag vet nästa vecka ska jag börja studa på allvar :P

Nä nu väntar en mysig soffa på mig

CIAO

ps. hur underbart bra är inte britney spears ?? haha jag har börjat lyssna på crazy igen haha :)
God kväll


Vichy nouveau

Just nu sitter jag på mitt rum och dricker vichy noueau citron/lime och det samkar bra. Idag har jag varit guide när niorna var på besök. Vår grupp var väldigt liten och vi var bara 4 st . Senare ikväll ska jag tillbaka till skolan och sitta på en italienska lektion. Ja, de är drygt. Jag ska fråga om man får ta andra böcker med sig och plugga annnat med för jag har sjukt mycket läxor nu :(  '
Det är väldigt kul i skolan men det är problemet man får inget gjort på de kära studiepassen haha nä nu ska jag skärpa mig!!

Imorgon blir det nog en liten sväng till mina grannar som har kattungar. Sedan är det fortsatt plugg som gäller. Har piano imorgon och ska börja träna på min spelläxa snart så jag kan sammanfatta det så här jag känner mig väldigt stressad just nu !!!!

Nä nu får det bli en snabb och stressad kram

CIAO

Lund goes wild

Idag så var sommarteatern i Lund och spelade Lejonkungen :P Det var så himla kul !!
Vi Spelade på en liten sen på torget i Lund och det var väldigt roligt för att jag spelade Nala. Det gick ganska bra faktiskt jag glömde några repliker men de andra hoppade in och hjälpte mig mohaha.
Efteråt kom då alla fans det vill säga barnen haah såå söta är dom :)

Nu väntar en varm bastu på mig och sen ikväll ska jag med familj äta middag på bröderna M wiie haha

CIAO

Shopping, det gillas

Idag har jag varit och så shoppat lite alltid trevligt !!
Det blev ett nagellack, ögonskuggor och en pensel :)
Imorgon är det Lund som gäller, kul men kallt :S
Senare idag ska jag jogga, städa och servera på föräldrarnas fest.
Nä, nu ska jag ut och köpa lite mjölk mohaha
Ciao

En mycket trevlig kväll!

Igår så var jag bjuden på middag hemma hos Caroline. Det var kycklingsallad och vodka-cola :P
Efter middagen blev det piano, sång och mycket skratt. Efter ett tag kommer Rebecca och vi börjar fixa till oss lite sedan bär det av till bion :) Vi kommer i sista sekunden och våra biljetter e borta men det fixade sig ändå :P Filmen vi såg var The Grudge 2 och den var verkligen läskig, och jag och Rebecca satt med schal och koftor framför oss men Caroline bara sitter där helt avslappnad och tittar på allt!! När man frågar henne om hon inte är rädd svarar hon : Jo men jag har ju betalt så jag kan ju inte blunda .. hahaha.
Efter filmen går vi till Mc Donalds och äter glass när det kommer en 29 årig bonde och börjar prata med oss. han trodde att Caroline var 25 och att jag var 24 och så sa vi att Rebecca var Carolines dotter mohaha. När vi sa at vi gick i ettan trodde han inte oss först. När han sa att han var bonde så sa vi alla tre haha bonde söker fru och han sa att han ångrade att han inte sökte in (!) haha. Efter det vill jag gå till Bar à Bar men de andra ville inte så jag och Rebecca följde Caroline hem och sedan gick vi hem till Rebecca och tittade på två avsnitt av OC :P

Idag har jag städat mitt rum och sprungit slingan nu ska jag göra mig i ordning för att jag ska se Måsen med mamma och pappa !!

Ciao

Lejonkungen

Idag steg jag upp kl. 06.15 för att infinna mig utanför lokalen kl 06.45!! Idag skulle lejonkungen-gänget spela i malmö eller ja i Klågerup.
Det var för förskolan upp till årskurs 6. Man kan nog sammanfatta detta med att det var roligt och lite galet. Vi hade haft en träning innan men vi viste hur vi skulle gå eller replikerna riktigt eftersom vi hade kortat ner den men frågan var nu vad det var som var nedkortat !?!!!
HAHA jag missade lite och Linus och Martin tittar på mig som att ja hallå sägd de då!! men de fattade inte jag :P
Snart ska jag springa ska bli härligt för att det blev god men onyttig lunch idag med anna och hilda och eva :)
Imorgon är det The Grudge 2 :S haha nä nu kallar sängen efter en liten tupplur :D

Ciao Cia

Bloggigt värre

138328-1

Wohoo kände för att skaffa mig en blogg och nu sitter jag här :P
Idag har jag sjukt mycket läxa så jag borde faktiskt gå tillbaka till mina böcker nu :P


RSS 2.0