Jul jul strålande jul

Okej nu har det varit jul och snart är det ett nytt år.2007 :P Igenkligen borde man väl skriva någon form av en utvärdering av det gågna året men vem orkar det hihi =)
Nä men vad har hänt i jul?? inget specielt det vanliga man träffar hela släkten och man äter good mat och får fin fina julklappar och ser FIIILM !!! hihi
Det som man har tittat mest är såklart CHESS !!! I love it =) Jag är säker på att om jag skulle gå förbi någon från kören eller dansarna skulle jag känna igenm dem vid det här laget hihi.
Nyår firas nog till en början med familjen sen så ska kanske trion återförenas igen hihi. Sommar spenderades med dom flickorna så då borde man väl avsluta året med dem?? !!!
Ett stort problem bara !! Jag har blivit sjuk !!!jag har ont i min älskade hals och min näsa rinner AAAAA inte bra om man ska vara ute och titta på fyrverkerier i morgon! Så jag sitter med en shal runt halsen och snuvar haha.

Ikväll ska jag titta på komisarie(?) Lynley (?) med la famigla och sedan ska jag och simone titta på OC säsong 3 som jag var och hyrde idag så restan av detta året blir tillsamans med gänget från OC haha.

Sen om ett år ska jag träffa min kära kusin och mina Mücket goa och kära sjöbobor och en liten ystadbo haha  nä God fortsättning allihopa

CIAO

Starshine och filmkväll

Igår var det SS och filmkväll hemma hos lilla Emma :) Det var mkt trevlig sjl var man ganska nykter och fick agera barnvakt åt de andra thihi men det gör inget för jag hade trevligt iallafall =)
Efter SS Var det en halv filmkväll hihi vi såg lite på walk the line men sen var vi så trötta att vi gick och la oss istället och idag har vi titat på dirty dancing 2 den var jättebra =)

Sen gick jag på stan med familjen och vi fikade på Cafè Ströget .. det var mysigt nu ska jag titta på film med min syster sen ska vi äta julbord med familjen hemma och efter det blir det ännu mera film thihi =)

Ciao

Solvalla

Igår så var de fest i Sjöbo på Solvalla :) Det var mycket trevligt .. :D
Först träffade jag emma hemma hos henne och så körde hennes pappa mig till Sofiii och emma blev lämnad hos fanny :) Jag gör mig iordning hemma hos sofi och sedan CYKLAR !!! vi ( jag sofi och elin ) hem till fanny :O asså fy fan vad jag hatar den skogen mohahaa..
När vi kommer till fanny blir det Tacos och hårlockning hihii tack emma :) sen ska vi cykla till festen o då e man ju lite vinglig efter en halv flaska vin haha. DET VAR INTE ROLIGT ATT CYKLA I KLÄNNING OCH VIN I KROPPEN!!!!!!!
Festen var väldigt rolig haha o det hände många sjuka saker som inte ska skrivas ner här haha.

sen blev man av med någon också så man blev riktigt rädd och var tvungen att ta med musen och leta hahahahahahahahahaha.

När vi sedan cyklade hem så kännde man sig väldigt nykter så hemvägen gick lätt förutom att jag sofi och en annan snubbe blev av med de andra haha..
Väl hemma så ligger jag och sofi och snack frånm att vi gick och la oss kvart över fyra till klk fem :O haha och idag var det teater kl 12.00 så jag var tvungen att gå upp kl 10.00 haha sofi haha och ta bussen kl 10.45 :O
Sen efter teatern hade jag och hilda McDonalds mys hemma i hennes säng och tittade på OC :)
Nu ska jag sova för jag är svin trött

ciao
fanny cia sofi
Jag , Fanny och Sofi


Sjöbo!! var ligger de?

Ja okej ikväll blir det röj med flickorna men första jag snart gå på stan med mamma och sen bär det hem till Emma och lite bed of roses hihiii..
Får skriva och berätta mer en annan dag:)
Ciao babe

Tiden bara flyger iväg

Shit vad tiden har gått fort, det känns som det var en månad sen skolan började. Det har hänt så otroligt mycket på sista tiden.
Jag har haft ett par uppträdanden och jag har haft skolföreställningar med teatern och en massa film och idol kvällar.

I lördags var Sofi och Fanny hemma hos mig och tittade på film och sov över. Det var väldigt trevligt men jag hade kunnat vara utan det som hände på msn ;) hiihi.
Vi tittade lite på Dum och ännu dummare, men den var tråkig så det blev American history X istället. Jag älskar den filmen väldigt mycket och Edward Norton min lilla favorit är ju såklart med i den hiii!!  Innan filmen var det glss och pepparkaksfrestning för Sofi har ett väldigt dumt vad med sin syster :)

I söndags var det en rolig väckning för Fanny och Sofi mohahaha.  Efter frukosten var det matte plugg och snäll-Sofi hjälpte mig och Fanny pluggade till idrottsprovet. Sen var det hipphipp repris och efter det åkte töserna hem igen. Jag gjorde mig i ordning och pluggade låt texter. Sen bar det av till Södra Mellbys kyrka för 1:a Advent gudstjänst :) När det var kaffe dags var det även dags för lite sång från moi :D

Idag så var det musikalen Godspell i klågerup. En väldigt rolig dag. Vi träffades kl 8 ochså åkte vi till Klågerup. Efter att satt upp allt började vi repitera och sedan var det snabb lunch snabb sminkning snabb klädbytning och så¨började förställningen. Jag tycker att vi var jättebra allihopa :)
Efteråt åkte jag Hilda Anna och deras mor Eva till McDonalds och det blev en bigmac och OCdvd :)

Nu ska jag plugga till Idrottsprovet!!

ps Dirty Dancing det e klass ds

CIAO

Syskonkärlek

138328-3

Simone !!
Du är världns bästa syster därför får du vara på bild i min blogg..
Du stöttar en "no matter what" och jag älskar dig <3

RSS 2.0