Kan man få lov att bli irriterad?

Idag fick jag äntligen mitt visacard:) Yeey, det går inte att aktivera...För det är datahaveri på banken och jag åker imorgon klockan 04.00 hemifrån...GREAT! Så nu får mamma skicka mitt visacard till mig men en helresa utan visa....Går det?? Jag är inte så förtjust i kontanter men blir ju så illa tvungen till det nu.
En sak till. Mamma kom på att eftersom jag bara har femtio minuter på mig att byta plan i bryssel jag kanske borde ha en reseförsäkring ifall mitt sas plan är sent och missar NY flyget..Men nej det går inte för i såfall måste det vara 1.5 tim mellan planen och jag har 50 minuter.. Stackars mamma satt hela förmiddagen och ringde ill alla företag man kan tänka sig men nää! Så nu får man hoppas att jag hinner med plan bytet för Bryssel ska vara en jäkligt stor flygplats. OOOOH jag är så nervös nu...

En rolig sak är att jag kommer vara i NY State i 6 veckor och ha svinkul så det är bara att hålla tummarna för resan så löser nog allting sig. Jag hittade en rolig bild från midsommar på bilddagboken som Hilda har tagit så den bara måste laddas upp här. Det är när jag och Susanna badar fötterna i havet...... Ni avgör själva vad ni tycker om bilden ♥

Spökar det??

Juno

Igår blev det familjemys och filmkväll! Vi såg filmen Juno och den var väldigt bra kan rekomenderas varmt.
Nu är alla kläder framtagna och alla inköp klara(nästan iallafall) och nerverna blir bara större och större. Jag är rädd att jag inte hinner med bytet i Bryssel för jag har bara femtio minuter på mig.
Ikväll är det följande som gäller:
Familjemiddag, mormor kommer hit!
Sex and the city filmen med min storasyster Simone klockan 20.00
Sen får man se vad som händer efter det!
Ha en härlig sommarsöndag allihopa!
 
Min nya favorit film Juno

Midsommardag!

Hej har inte skrivit på evigheter för att det är ju sommarlov och då orkar man ju inte ha datan igång!
På onsdag morgon åker jag till USA och det ska bli så roligt så!! Kan knappt vänta med att åka iväg! Tror faktisktatt tillgång till data där borta blir svvårt men vem vet! Finns där så skriver jag i bloggen och berättar hur det är annars så får jag skriva och berätta om det i augusti.
Imorgon ska jag och Simone se på Sex and the city filmen!! Längtar så tills imorgon kväll, har längtat hela våren efter filmen så mina förväntningar är höga.
Igår var det midsommar och den firades med sommarteatern hemma hos Cornelia. Det blev en roliga midsommar och fast jag kom hem i tid så sov jag alldeldes förlänge idag haha. Ikväll blir det mys med familjen och kanske att vi åker in till stan ikväll, vem vet!!
Nu har jag masor kvar att göra så
GLAD SOMMAR : )

Flitig!

Är jag flitig eller vad?? Har tvättat en massa idag steg upp klockan sex imorse och satte igång en maskin tvätt YES! Nu sorterar jag en massa på mitt rum för på fredag flyttar jag ut alla mina saker ur rummet och behåller ´bara en resväska för själv flyttar jag inte ut förren på söndag!! Många förväntningar förväntningar i luften just nu men samtidigt är det lite sorgligt att flytta! Jag har bott här hela ettan och har många minnen här men det gäller att alltid tänka positivt! Nästa termin blir det en ny start, Nytt läsår, nytt boende, jag är myndig och ja många förändringar och det ska bli så roligt!!
Jag måste verkligen rekomendera boken jag läser just nu "Att älska som en porrstjärna" Den är så bra, man kan inte sluta att läsa i den men idag måste jag bli klar med rummet för det pratades om att det blir gröna lund imorgon men om vädret fortsätter som det är idag blir det nog inte av. Jag tycker faktiskt att det är ganska mysigt att det regnar idag för det har varit så varmt och mycket sol länge nu, dessutom får man inte dåligt samvete över att behöva vara innomhus idag och städa, tvätta, rensa och packa! Imorgon kommer mamma och pappa hit, de ska hjälpa mig att flytta till Vasastan ♥
Jag kommer inte umgås så mycket med dem denna gången de kommer upp för jag vill vara med mina härliga vänner så mycket som möjligt innan jag är ifrån dem i två fucking månader :(

Saknar er redan!

Vilken helg!

Jag är så sjukt bakis just nu men jag får skylla mig själv för jag festade rejält både fredags och i lördags!
I fredags var vi i hagaparken men något hände om man säger så, så jag och Miranda åkte hem till henne och hade det väldigt mysigt. Dagen efter badade vi och det var så skönt i vattnet och vi hoppade från bryggan och simmade ME LIKE!
I lördags hade Linn "Lappen" Edström sin 18 års fest och jag hade skitkul! Jag gick runt och sa att jag var nykert ganska många gånger men man kan väl säga som så att jag inte var det!! Nu har jag lite ångest för skulle ju bli nykterist haha fast till oh med nykteristerna på skolan blev packade på Linns fest vilket var väldigt underhållande.
Nej just nu m¨r jag piss illa! Håller på att ladda ner Step Up för jag känner verkligen för en romantisk ungdoms film! Sov till 14.00 idag så hur tusan ska jag kunna somna ikväll????
Jag måste ju berätta om mina fina presenter!! Av Claudia, Tove, Jenny och Adam fick jag jättefint halsband och matchande örhängen, ögonskugga och glitter eyeliner! Jag fick choklad av Adam, Dennis och Niklas Ö vilket var snällt :P Jag fick skumpa av Miranda och av Maja fick jag boken "Att älska som en porrstjärna" Av Jenna Jameson och jag älskar den kan inte sluta läsa och så fick jag en dagbok att skriva i när jag åkewr till New York! Av mamma och pappa får jag en resa och shoppingpengar till NYC, körkortet och kläder.
Nej nu ska jag läsa vidare i min mycket bra bok! Ha det så bra alla läsare ♥

Bilden är på mig och Miranda när vi sjunger duett på klasskonserten den 5 juni <3

18 år!

Idag fyller världens gladaste tjej 18 år :D

Tove 18 år!

Jag kunde inte blogga igår för det var lite krångel och det gick inte att logga in men streunt samma det funkar ju nu!!
Igår var vi ett gäng som gick till Hagaparken och hade picknik och firade Tove och kvällen blev både sen och väldigt rolig!! Tove fick många fina presenter och jag är ganska säker på att hon kommer använda ALLA presenter flitigt haha ni fattar när jag laddar upp bilderna!!
GRATTIS TOVE




       

Student dags!

Ja då tog våra kära treor studenten idag, och även om det är tråkigt att de slutar är jag ändå glad för deras skull. När det var dags för dem att åka iväg på flaket så följde jag med och det var så roligt men grisigt. Det kastades vattenballonger på oss, det sprutades mousserandevin, öl och cider på oss så man blev helt kladdig och äcklig. Det var så roligt! Vi åkte genom hela stan typ två gånger och vi skrek och musiken dunkade Fan vad nice!! Efter två timmars skrikandes åkte jag hem till Maja och vi åt mat ihop. Klockan 19.00 träffade jag claudia och när hon väntade å mig utanför min port såg hon den långa snygga killen av Filip och Fredrik. Jag skyndar mig och när jag kommer ut så vill Claudia gå för bi och jag går med på det och när vi ska svänga vill hon gå ännu närmre och jag börjar skratta jättehögt och bara NÄÄÄÄ PINSAMT men såklart går vi förbi och jaaa han tittade!! PINSAMT! haha rästen av runden var mysig och jag och Claudia pratade om något vi ALLTID pratar om haha. Härlig dag! Ses imorgon allihopa PUSS

Vänskap!

Hur vet man att man har riktiga vänner? Jo de tar hand om en i vått och torrt!
Idag fick jag reda på en sak som gjorde mig ganska ledsen och direkt var Tove och Claudia där och överföll mig med kramar. Ni tjejer är helt underbara och tack för att ni finns. Imorgon fyller Tove 18 och jag har lite hemlisar här hemma hos mig från mig och Maja som hon ska få imorgon ♥

Claudia

image46
Gnidisarnas gnidis fyller 18 år om bara några timmar <3

Vlken Majig dag det har varit!

Idag har jag varit med Maja nästan hela dagen och fungerat som stöttepelare. Vi har varit på Djurgården och jag måste säga hur vackert där är! Har jag inte varit med Maja så har jag pratat i telefon med Claddis alltid trevligt. Just nu tittar jag på söndagsfilmen på 4an och maja skriver dagbok, vi är som ett gammalt par som kan umgås hela tiden, tjafsa och bara sitta tysta. Ooh vad ja tycker om henne och samtidigt få massa bryt på henne men det är väl så vänskap är. Nu är jag hemma hos henne men jag åker hem så fort filmen är schlut!
Måste bara berätta att jag såg världens snyggaste kille på tunnelbanan idag. Han var guldblond och hade lite längre och  vågit hår, snygga muskulösa armar och ett grönt linne. Me like haha.
 
Roliga bilder på Maja och Mig jag hittade på hennes dator ♥

RSS 2.0