D.Ö.D

Idag är hela min kropp död!! Vi tog som sagt in hö igår och det tog....5.45 timmar utan paus....
Mina fingrar värker som tusan och ja hela kroppen är öm! När man äntligen var klar så var jag först in i duschen och hela kroppen var svart haha jag fick skrubba kroppen i två omgångar innan jag var ren urk!
När klockan blev 22.00 slängde jag mig i soffan och tittade på Iron man på kanal + och den var bra, lagom underhållning när man är svin trött! Efter det kan jag säga att jag sov väldigt gott hela natten :)

Idag blir det nog stranden för jag orkade verkligen inte igår haha sedan ska jag kanske åka in till stan och handla lite ingredienser till en hemlig operation som kan gå väldigt fel! haha ledtråd valborg 2008 ;)

Ha en bra dag mina icke existerande läsare!

28 juni 2010

Idag kom jag hem kl 8.05 med tåget för jag åkte till Lund iaf igår. Det var trevligt i Lund men det var trevligare att komma hem. När jag kom hem så satt jag uppe en stund med mamma sedan gick jag och la mig och sov till 13.30 haha ja jag vet. Idag ska vi i familjen och alla i stallet ta i hö och det är typ det jobbigaste och tråkigaste som finns! Sedan ska vi alla äta pizza hemma hos oss och efter det ska jag cykla till stranden och ta ett kvällsdopp, jag fick verkligen blodad tand efter badet igår. Fast det bara är 12 grader i havet så är det så kul att bada =)

Jag skickade precis in mitt cv till ystad församling som håller i master classen jag ska sjunga på under operafestivalen nästa vecka. När jag skriver detta påminns jag att det är högtid för mig att börja öva! Jag har inte sjungit en ton sen studenten och jag måste få upp konditionen i rösten igen. Trots att det har varit skönt med en sång paus så ser jag fram emot att börja sjunga igen, det är ju trots allt det bästa jag vet!

Sen ikväll ska jag försöka lista ut vad som hänt med min mobil för det går inte att ringa till den och jag kan inte skicka sms =( Den har krånglat så himla mycket för mig på sista tiden och det är så uttröttande :/

Nej nu ska jag klä på mig lång armad tröja och byxa i denna värme och gå ut till hö't! kul.....


Sommar <3

Hej bloggen :)
Jag har precis kommit hem från en tur till stranden. Det var så härligt och jag badade två ggr trots att det bara var 12 grader i havet brrr.  Idag ska jag nog gå den härliga milen igen och njuta av alla goda dofter det finns i luften nu. Nu skulle sett hur vacker den rundan är! Man går genom en kohagen där gräset står högt och där är massor med blommor sedan kommer man till skogen som man har på sin högra sida och öppna fält på sin vänstra! Jag ska försöka ta med min kamera idag och fota lite för det är så vackert.
Åhh nu kan tro att det är härligt väder här idag och det är verkligen skönt med sommarlov men om mindre än två månader flyttar jag till Vadstena och lever folkögskole liv! Pirrigt :)

Ikväll så är det en stor fest i Lund som jag jättegärna vill gå på samtdigt som jag känner mig trött och lite lat! Jag skulle gärna se konserten som mina kompisar spelar ikväll men jag vet varken vad det kostar eller hur dags den är...

Hoppas ni som läser min blogg får en härlig dag idag och snälla skriv en kommentar berätta vem ni är för jag ser att jag har mer än claudia som läsare och jag tycker det r så roligt att ni läser så skriv nu en kommentar SKRIV SKRIV SKRIV =)

Vi hörs senare ikväll så berättar jag något kul!



Jag kan inte hjälpa det men visst är den här låten bra!!

Jag.är.så.trött.

Tjenare bloggen!
Idag är jag helt död och visst hade det varit roligt om jag skrev att det var för jag hade varit på världens bästa fest igår men nej, jag jobbade natt första gången i mitt liv! Ja jag kan inte säga mer än att fy vad trött jag var :P

Idag så har jag inget planerat hade tänkt träna lite ikväll när jag har fått min energi tillbaka och försöka vara ute så mycket som möjligt nu när det är den bästa tiden på hela året ♥

Vad ska ni göra idag mina läsare?

 


25 juni 2010

God morgon bloggen!
Idag tog jag en lång sovmorgon eftersom jag ska jobba natt för första gången ikväll! Spännande :)
Dessutom är det ju ingen vanlig dag heller idag!! Det är ju midsommar =) Åhh vad jag älskar midsommar det är nog en av mina abslouta favorit högtider. För mig är inte midsommar detsamma som sprit och fest utan för mig har det alltid varit något jag firar med familjen. Det är den här tiden på året som är bäst, med de långa ljusa och ljumma kvällarna. Varför kan det inte vara juni året om?
Nu ska jag mysa med familjen sen blir det att jobba hårt och ta in hö *suck* sen ska jag vara chafför och SEN ska jag jobba ;)

See ya later



Fast något år skulle jag vilja fira midsommar i dalarna med folkdräkt och massor med folkmusik.
Detta är Anders Zorn's tavla Midsommardans


You are my princess all day!


Grattis Nicole 19 år

Idag fyller min fina vän Nicole år. Antagligen så skulle vi fira henne lugnt ikväll med hemma spa men alltså är det något som e tråkigt så är det hemma spa fast vad gör man inte för sina vänner. Jag tycker hemma spa kan vara roligt ibland innan man ska gå ut men annars så är jag inte mycket för det. Jag ska nog försöka tjata på henne att vi drar till malmö och chillar istället.

I måndags så köpte jag sommar kortet vilket innebär att man kan åka obegränsat inom skåne hela sommaren och det tänker jag verkligen utnyttja! Jag var i Lund för typ första gången i måndags och festade med mina gamla klasskamrater som är på läger där nu och gud vilken fin stad det är. I'm in love.

Nej nu ska jag göra något nyttigt typ gå en mil, ja det ska jag göra. Imorgon är det midsommar och då jobbar jag natt vilket faktiskt känns riktigt bra. Kul att tjäna pengar och jag hade ändå inga planer för midsommar ändå.

Vi hörs bloggen :) ♥

 


Guess who

Well well well look who's back!
Jo jag tänkte som så att eftersom jag inte har några läsare ändå så kan jag starta upp min lilla dagbok här för mina närmaste vänner så de vet vad som händer nu efter studenten!!
Jag måste erkänna att jag har varit riktigt sugen på att börja blogga många gånger och se mitt uppehåll som min studietid, nu har jag läste säkert 20 bloggar varjedag så nu vet jag lite mer om vad jag ger mig in i.
Liten hälsning till Claudia som är min ända läsare haha kuul!!!
Jag måste dock hitta någon som kan lära mig lite om blogg.se så jag kan göra lite roligare inlägg:P
Nej nu ska jag sluta skriva för detta inlägget är rätt så flummigt.

RSS 2.0