Premiären är här!

Ikväll är det alltså äntligen dags för operan Drottning Cristina att ta plats på scen! Det tråkiga är att jag som har längtat så är sjuk! Näsan bara rinner och är helt täppt, hur ska jag kunna sjunga så här?? Jo, man förberder sig med te, nässpray, näsdukar, strepsil och massor med vatten. Med ett positivt tänkande kommer du också väldigt långt och ikväll ska allting gå strålande, så det så!
Vi hade ingen kammarkör idag så jag slutade efter lunch. Har varit och handlat på konsum och sedan bara slappat framför datan. Nu ser jag att klockan tickar iväg så nu ska jag hoppa in i duschen så att jag är klar med det när Claudia kommer hit efter att hennes skoldag slutat.
Men asså usch vad man känner sig ynklig när man inte är helt frisk, det suger!
Jaja nu ska jag preppa på mig med massa förebyggande saker och ta det lugnt, så får jag skriva ikväll och berätta hur det gick.
See ya later ♥

God Afton!

Nu sitter jag här på mitt rum och klockan börjar bli mycket men jag är liksom för trött för att resa mig. Idag har jag faktiskt hunnit med ganska mycket. Jag gick till skolan och fick mitt schema och hämtade ledighetsansökan till mig, Claudia, Tove och Adam eftersom vi har rep inför operan Drottning Cristina som ska spelas på Confidencen! Efter det sprang vi till tunnelbanan men ändå så missade vi bussen när vi kom fram i bergshamra, suck. Så det blev till att GÅ till confidencen i mina höga kilklackar. Repet var väldigt roligt idag för feta orkestern kom idag och det är en speciell känsla att sjunga med orkester. När jag kom hem vid halv fem tiden bokade jag biljetter till mig och mamma som ska se Tristan och Isolde med Nina Stemme den 1 november, längtar så!
Kvart i sju mötte jag upp nästan halva skolan för att åka till Berwaldhallen och kolla på konsert, inte min samk direkt men vi hade det trevligt ändå! Efter konserten gick jag maja och sara hem vilket var en härlig kvälls promenad. Nu ska jag diska upp min kvällsfika och titta på mitt nya schema för som vanligt stämmer de aldrig. Jag har massa kurser som jag inte ska läsa och där fattas kurser som jag faktiskt ska läsa detta året så det blir till att ringa in kurser och stryka lite kurser nu. Sedan ska jag krypa ner i mina mysiga säng och sova för imorgon har jag rep mellan 11.00 - 19.00 .......♥


 En ganska nytagen bild på mig!

Äntligen =)

Nu sitter jag på mitt nya rum i vasastan och allting är städat och klart! Jag fick ett riktigt städa ryck ikväll och eftersom det inte är likt mig tog jag vara på det och har gjort så fint här. Jag har packat upp allt och lagt på sin plats, hängt in kläder, kopplat in dator och till och med städat toaletten! Känner mig riktigt stolt, nu är det bara att koppla in tvn men det behöver jag hjälp med så det får bli av imorgon istället!
Jag gillar verkligen mitt rum, det är ljust och ganska stort, flickit och mysigt! Jag kan känna i kroppen att jag kommer trivas här, trivs man där man bor så sköter man allting mycket bättre, så detta året ska jag plugga och öva mycket OCH städa ofta ;)
Nu ska jag sova för imorgon ska jag gå upp tidigt för att träffa Claudia, klockan ringer 8 på morgonen :O !! Vi ska gå en lång morgon promenad och sedan öva på operan hela dagen för att premiären närmar sig!! På kvällen efter repet på operahögskolan och efter konserten i Sofia Kyrka är det fest med klassen : ) så jag får inte vara för trött då!

God Natt :)

Hemma hos Maja

Nu sitter jag hemma hos Maja och utnuttjar hennes internet medans hon sminkar av sig. Jag har själv ännu inte haft tid att koppla in datorn än. Jag trivs riktigt bra i mitt nya rum på Sankt Eriksplan, där är så fint och ljust. Ska bara städa upp det sista lite så där är riktigt städat så ska jag ta en bild och lägga upp den i bloggen när jag har kopplat in datorn.

Idag har jag varit hemma hos Amanda på drottningholm och haft rep och konsert. Vi repar inför en opera jag ska vara med i, i kören men det är verkligen roligt. Även om repen är svåra för mig vars notläsning suger så är det så roligt och jag känner att jag har valt rätt yrke för mig! Körfestivalen hade premiär idag och vi var i sofia kyrka idag, imorgon och på torsdag. På fredag och lördag är vi i blåhallen alltså stadshuset! Det är roligt det med, det är kul att ha något att göra på dagarna så man inte bara sover bort dagen. Imorgon ska jag och Maja åka till IKEA och köpa lite och kolla lite. Jag känner just nu att jag borde gå hem så jag kan städa upp på morgonen men det är ju så sent och vill inte bli dödad  på vägen hem från tunnelbanan hehe. Jo en annan kul sak som hände idag var ju när Miranda ringde för att berätta att hon precis sett Björn Gustafsson precis där jag bor...Kul???NOT! jag är såååååå avis på henne men men jag får väl klara mig ändå!

I lördags var vi ett gäng från skolan som var ute och festade till det. Riktigt roligt och jag är glad att jag bor i Stockholm för här är så mycket mer att göra på helgerna än vad det är i lilla Ystad som har en nattklubb och här är typ 1000 :)

Nej nu ska jag sova, God Natt ♥


Jag på Toxic den 16 augusti!

Nästan klart!

Nu har jag nästan packat allting och jag känner mig måttligt stolt!
Idag så har jag hunnit med ganska många saker faktiskt. Det har varit min första riktiga körlektion och det var så roligt men lite läskigt med faktiskt, jag har packat och städat, träningen hann jag med och jag har varit hos frisören och fått nya blonda slingor :D Ikväll har jag gått på härlig kvälsspromenad med mamma och sedan packa/städade jag klart det sista. Jag har så mycket saker nu att jag får ont i magen bara jag tänker på huir allting ska få plats på mitt rum och man vill ju att där ska se snyggt ut också ju! Ja vi får se hur det går imorgon, det är ju repetion på operahögskolan med imorgon men tove kommer vara där så jag känner mig lite lugnare över det!
Nu ska jag fika med familjen CIAO

Förberedelser!

Ja då är man i full gång och förbereder sig inför den nya flytten på fredag, det är både spännande och väldigt nervöst. Det är ganska skönt att det har varit regnigt och grått idag för då får man mer gjort istället för att ligga och sola. Idag sov jag till halv tolv och det är första gången jag gjort det under detta sommarlovet och jag måste erkänna att det var riktigt skönt! Mamma hämtade mig klockan ett och så åkte vi in till Åhléns för att köpa skolsaker till mig. Det blev en kalender, ett pennskrin, pennor och sudd, mappar och plastfickor så jag kan försöka vara mer organiserad i år. På eftermiddagen har jag städat i sadelkammaren åt mamma och lyssnade på Beethovens 9a på högsta volym så tiden gick fort.
Sedan har jag och mamma packat en stor resväska full med kläder som jag ska ha upp till Stockholm, men där är fortfarande så mycket mer som måste packas.

Nu väntar jag på Hilda som sitter på tåget hem från Malmö för vi ska ha tjejkväll ikväll. Hon hyr film på vägen hem och det blir 27 dresses för den ska vara en söt film. Så nu ska jag fika med mamma innan jag åker hem till Hilda. Det får bli en macka och en kopp te, det är riktigt höstrusk idag så man får dricka varmt gott te till maten.

Hej Svejs!

Heyy

Jag har inte bloggat hela sommaren för att jag inte haft tid/tillgång till dator. Men min resa var kul och jag har många minnen, erfarenheter och vänner som jag kommer ha med mig livet ut.
Jag har inte gjort så jättemycket nu när jag varit hemma! Jag har jobbat på Simones jobb och tjänat lite pengar, sovit haha, träffat kompisar och igår var vi och åt på Store Thor vilket var trevligt.
Ikväll ska vi ha släktfest här hemma, vi ska fira mig och Simone för det har inte varit tid till det innan jag åkte. Ska bli roligt att träffa släktingarna igen och fest är väl alltid kul? :D
Nu ska jag packa upp för min resväska försvann när jag åkte hem men kom igår så allting åkte i tvätten men jag måste packa upp resten, sedan blir det städning av huset och ska gå milen innan gästerna kommer. Så jag har inte tid att sitta framför datan mer!
Peace out!

RSS 2.0