Midsommar

Jaaa Midsommar vad det har varit roligt : )

Hela helgen har varit ett stor party !! : ) Och jag ♥ ju att partaja hahaha
Midsommar firades tillsammans med Fanny och typ det gänget.. Saknade Sofi dock!! jaa det blev ganska sent men jag hade väldigt roligt och det tror jag de andra hade med ; )

Midsommardag firades med Fanny ! :O haha Festen blev hehe jaa den va rolig men alla var väldigt trött så det slutade med att man tittade på Harry Potter och sedan på skumma bebisfilmer haha........ Jaa men jag orkar faktiskt inte skriva ner allt som hände men det var en lyckade midsommar med näöstan ingen sömn alls !!

På söndagen var det planerat att jag skulle vara hemma och typ sova kl 19.00 men tyvärr blv det inställt för Nicole fyllde 16 och då får man ju ställa upp så jag och hilda cyklade först till statoil  för inköp och sedan till stranden för att ha en liten picknik cyklade dock hem klockan tio för jag trodde jag skulle somna men det kom ganska mycket folk så jag tror att de klarade sig ändå utan mig  : )

Idag kommer Lilla Maulin hit för filmmaraton och morotsstavar och dippa så jag ska fortsätta med städningen på mitt.. Jag citerar min morfar när han och mormor tittade in om på mitt rum och han sa " det ser ut som det har varit en atombomb här" och mormor sa till mig att jag måste verkligen städa mitt rum nu och jag har inget val för om mlin ska hit så jaa detta behövs nog utläggas mer jag tror att budskapet har kommit fram hihi..

Jaa förrästen.. igår ringde min mobil och det var Carina på Bäckströms hattar som sa att jag har fått sommarjobb !!! Jippiee.  nä nu ska jag sluta för jag e trött och om jag ska hinna vila och städa så måste jag börja nu..

Ciao


HOW DID WE CHANGE

nu ska jag träna sen ska jag till tjörnedala Jippieee haah.
Ville bara säga att erik e världens sötaste och hans nya låt e BÄST haha
how did we change? hahaha

RSS 2.0