Julshowen

138328-9

En vanlig dag på lovet hihi

Idag ska sofi komma hem till mig och det ska bli 'uber roligt för att hon kom hem frånm spanien igår och hon har varit så väldigt mycket saknad och även hennes tvillingsyster elin som hjar varit precis lika mycket saknad.. hm den meningen blev nog lite konstig men men iallafall HAHA !!!
Just nu sitter jag på kontoret och hjälper min kära far lite och det är väl inte allt för roligt men men man måste ju vara snäll ibland ; ) Jag hade tänkt mig bli en aktiv bloggare men tyvärr å händer dt inte så särskilt mycket intressant i mitt liv men jag får väl göra det bästa av situationen : )
Jag läångtar faktiskt lite till måndag och tro inte att jag e ett stud som vill tillbaka till skolan för det är jag INTE!!! men jag längtar efter mina sånglektioner som har haft en veckas lov nu : ( Ahh det påminde mig om min pianoläxa som väntr på mig när jag kommer hem *suck!!! Dessutom måste jag städa typ hela huset med innan sofi kommer men men vad gör man inte för att få lite trevligt Omma besök hihi * hihi : )

Jag sitter och funderar över vilken vecka det är som jag sk till Stockholm!!! Ja det ska bli superduper roligt för att jag har aldrig varit i dn kungliga huvudstaden !!! Ja det är nästan pinsamt att behöva erkänna det men som stolt skåning så har jag ju närmare till Köpenhamn och där har jag varit många gånger och andra huvudstäder som jag har varit i är Paris♥, Rom och Las Palmas inte för att dtta är särskilt intressant m,en jag måste ju skriva något HAHA näää nu är jag hungrig för att dt blev en väldigt lite frukost i morse för att jag hade det lite stressigt för att jag stiger inte upp fören det är absolut nödvändigt haha!!

Nä nu ska jag göra något annat säg mig inte vad men något annat kul
Ciao

Snöoväder !

Idag (eller tjaa de började faktsikt igår) har det varit ett riktigt snöoväder : P Men jag tycker om snö väldigt mycket sålänge det ligger kvar och jag HATAR det när det töar och är slaskigt! Men jag och mamma var ute och gick en väldigt lång snöpromenad idag och det var mysigt och jag vet att min lilla bebis vovve emma älskade de t!!!

Igår bestämde hilda och jag att vi skulle va så efter OC gick jag hem till henne och sov över : ) Det var väldigt kul och idag bakade vi kladdkaka men i muffinsformar så vi skulle få mindre disk! HAHA

När man skriver blogg och skriver med elin på msn går allting väldigt långsamt och jag vill börjar på en ny bok ikväll så nu säger jag godnatt för mig!!

En sång om kärleken ♥ Underbart bra! En av de bästa böcker jag har läst!!

Ciao

Regnpromenad

138328-8

Regn!??

Jag fattar inte det ! Det var ju vår nyss! Jovisst det är fortfarande ganska varmt ute ( för att vara februari ) Men!!! Jag vill ha sol sol : ( Mitt möte med Hilda är flyttat tills ikväll ! Och det ska bli über kul hihi!!!
Idag måste jag läsa i min engelska bok OCH göra samhälle, usch jag vill verkligen inte göra detta för det är så tråkigt men men de e ett måste!!
Hmm jag tror att jag ska leta upp min röda fina raincape eller vad det nu är ; ) För jag vill ut och gå långpromenad!!! Nån som vill följa med?? Jaja nu orkar jag faktiskt inte skriva mer så byeee
Ciao

Filmmys och apelsin

Nu ska jag gå ner och välja en av alla filmer som finns hemma hos mig för tillfället sen ska jag äta en apelsin :P haha Jag tror att jag ska pressa en grapefrukt med och dricka hemma gjord jucie : )
Imorgon ska jag va med Hilda och vi ska nog hitta på ngt spännande ihop och sedan ska hon hjälpa mig se kart filmerna. Om sex veckor reser jag till Grand Canaria , Las Palmas hihi längtar .*) Hihihi Jag ska nog titta lite på Veckans konsert om Lilla Akademien hihi asså jag vill så himla gärna komma in men om jag inte gör det så är det inte hela världen för dt finns inget som kan stoppa mig och min musik och dessutom har jag ju Kerstin världens bästa sångpedagog!!!! : )
Nä nu får det inte bli försent för jag vill inte vara så trött som jag var idag för det suger !
Ciao

Lilla Akademien

138328-7

Operan i Paris

138328-6

Sportlov

Ja nu är det sportlov!!! En hel vecka utan skola och läxor Härligt!! Idag träffade jag Jonna på Rehab och vi tränade i en och en halv timme : ) Efter det så gick jag till kontoret och väntade på att mamma skulle bli klar så vi kunde åka hem och äta lunch : ) Efter lunchen åkte moren tillbaka till jobbet och jag spelade på min piano läxa haha jag e så stolt ; )Sen när mamma kom hem gick vi en lång promenad. Det är riktigt vårväder ute nu : ) Jag saknar sommaren jag är ingen regn och blåst människa jag vill hellre att det ska vara solsken och vindstilla haha men vem är inte sån : ) Jag har hur många filmer hemma hos mig just nu coh det är toppen för är det något som gillas så är det film YES : ) Denna vecka som ligger framför kommer att bestå av kompisar, film och en resa över sundet till det underbart härliga Köpenhamn : )
Nä nu är jag trött så ikväll ska jag läsa i min Cosmopolitan, se film, Tv och läsa i min engelska bok!! Och kanske lite mera pianospel och sångträning!!
Ciao

Fest : )

138328-5

Vår vår vår

Idag har det varit en riktig vårdag : ) Först var jag tvungen att städa och det är inte särskilt roligt men när det väl var färdigt drog jag på mig en tröja och gick tillsammans med Emma (min hund) till stranden. Det var mysigt och vädret var nog det bästa detta året ; )HAHA
Ikväll så tittade hela familjen på veckan konsert som var från Lilla Akademien ! : ) Det var kul att se hur skolan såg ut och hur de jobbade där !! Ikväll ska jag nog se film och lägga mig tidigt och sen lägga mig så att jag får min skönhetssömn : P
Imorgon ska jag träffa Jonna på Rehab kl 10.00 och träna träna träna : P jaja nä nu tittar jag på Navy CIS : ) så Ciao ciao

Work it out

Oj vad det var länesedan jag skrev i min blogg! Fast det har inte hänt så jättemycket sen sist. Jag har skickat in min ansökan till Lilla Akademien men sen får man se hur de går med det : / Men men det är åtminstone en trevlig erfarenhet : ) Sen har jag börjat träna på Rehab och det är så otroligt kul : ) Jobbigt men roliga maskiner!
Nu är det lov och jag ska vara hemma och vila upp mig, tyvärr är min Sofi och min Elin i Spanien och har det fett skönt : ( Jag saknar er !! Jaja men detta lovet kan nog bli lyckat endå !! : ) Jag ska Träffa Nicole och Sommarteater folk, Min Felicia och min kusin : ) Tyvärr så måste jag plugga på lovet med men jag gillar Samhälle så det ka bli kul endå : )
Idag så har jag haft prov i geografi, det var faktiskt inte SÅ svårt men jag vet ju inte säkert förren jag får tillbaka provet ; ). Det var nästan halva klassen som fick provfeber som Petar uttryckte sig HAHA !! Ja de va ganska komiskt men jag tycker att det är fett skönt att jag har provet avklarat så jag slipper plugga till två prov på lovet det skulle bli för rörigt eftersom det är ganska komplicerade grejer : P
Ikväll ska jag titta på TV det blir en blandning av let's dance och så ska det låta sen ska jag nog titta på hjälp för det är ganska kul tycker jag : ) Sen ska jag se på Beach för att jag har börjat på den filmen säkert två gånger men aldrig sett den färdigt! Nä nu har jag inget mer att berätta så Trevlig helg hihi
Ciao <3

RSS 2.0