Filmkväll hos Thomas

Nu Är jag Claudia och Tove hemma hos Thomas och tittar på film. Det blev the Fars of the penguin och the 40 year old virgin! Jag tog en liten paus nu för pengvin filmen var ganska tråkig!!
Jag måste faktiskt tipsa om blondinbellas stockholms guide den äger!!
Nej tillbaks till filmen nu!
CIAO

Die Walküre

Jag måste bara dela med mig av ett klipp från tredje akten i Valkyrian. Detta är musik mina damor och herrar!!!

När man minst anar...

Träffade Maja, Tove och Helena halv sju vid Gamla Stans tunnelbana och gick en härlig promenad runt skeppsholmen och vädret stekte härligt. Det var tråkigt att behöva gå hem men ska man jobba så ska man och fast det alltid är tråkigt så var det skit kul idag. Först så kom det massa film killar hit och höll i en liten audition för Mikael och han fick filmrollen så stort grattis till honom :) Sedan lyssnade i på Beethovens 9e symfoni och de slogs och jag pratade med Claudia i telefon eller rättare sagt lugnade henne haha.... När det var läggdags för pojkarna satt jag inne hos dem i en timme och läste spökhistorier och myste och det var mysigt haha..!!
Imorgon ska jag gå på stan med Claddis och köpa något sjukt snyggt till Lördag för då är det fest och inte vilken fest som hälst utan en avskedsfest för Niklas som flyttar till London i höst! Hoppas att vädret steker för vi tänkte vara i Hagaparken skulle jag tro. Hoppas det blir trevligt för jag känner verkligen för att dansa och skratta hela natten lååång! Och glöm inte bort att om en vecka och en dag fyller jag 18 år jag längtar så sjukt mycket!! Alltså allihopa boka in fredagen den 6 juni för då är det MIN FÖDELSEDAG!!!!

Ciao belli


image42
Så här glad känner jag mig inför det som komma skall!

Helt rätt!

--------------Girls-----
-----------are like apples-----
-------on trees. The best ones----
-----are at the top of the tree.----
---The boys don't want to reach---
--for the good ones because they--
-r afraid of falling and getting hurt.-
-Instead, they get the rotten apples-
from the ground that aren't as good,
but easy. So the apples up top think
something's wrong w/ them when in
-reality they're amazing. They just--
---have to wait for the right boy to
---- come along, the one who's--
----------- brave enough to----
---------------climb all--------
---------------the way-------
--------------to the top-------
-------------of the tree.--------

Girlicious!

Vilken onsdag va! Jag var så sjukt trött i morse när klockan ringde, jag kunde bara inte stiga upp!! Så jag var lite försenad idag till Musikhistorian men det gjorde inget för vi hade frågesport och jag kunde en fråga och vann godis haha jag blev verkligen glad och paff för jag bara gissade haha! Sedan hade jag sånglektion och Miranda var med och vi övade duetten, det gick strålande och jag ser framemot konserten nästa torsdag (dagen innan min födelsedag), sedan var det dags för svenskan och vi hade betygsamtal och jag fick MVG. Det var en kort skoldag och jag slutade 11.00  men var kvar i skolan till halv sex på kvällen för stämningen var riktigt nice! Jag var med alla idag känns det som och vädret stekte och humöret är på topp!!

Efter skolan åkte shortsen, ett lila linne från Lane och en rosa kofta från Lane på mig och jag var ute och gick i två timmar vilket behövdes för nu sitter jag barnvakt igen. Det är inte så kul men har man varit ute hela dagen och haft det bra så gör det inget att jobba på kvällen. Hoppas att vädret är här för att stanna så man är brun när man lämnar landet för det hade inte varit hel fel. Jag är verkligen helnöjd med denna dagen och visst är det konstigt att humöret skiftar så mycket att man ena dagen bara deppar och nästa strålar!
God Kväll alla älskade läsare!

image41

....

Just nu känns det som allting står still. Även om saker händer hela tiden så hinner man inte reflektera över det och då inget händer känns det som välden upphör. Okey den meningen makes no sense men ibland så tänker man så myucket att man inte fattar något själv, det där sommarlovet är sjukt efterlängtat just nu.
Jag kan inte sluta lyssna på en låt som Amanda rekommenderade så därför lägger jag upp låten här så att alla kan lyssna!! ♥

Goo Goo Dolls - Iris

tröttheten fortsätter.

Efter ha sovit på golvet två nätter i rad är jag helt slut och vill bara sova men måste vänta på att mamman kommer hem för jag sitter barnvakt ikväll. Denna dagen har varit ganska mysig, morgonen hos Claudia var trevlig och promenaden varm men skön!!
Nu ska jag borsta tänderna God Natt <3

Vilken helg!

Just nu sitter jag hemma hos Claudia och vi ska snart åka till skolan! Har haft konsert så därför är det sovmorgon till klockan 13.40 idag SWEET. Har inte tid att skriva om helgen just nu för jag ska fixa mig så man inte ser helt efterbliven ut idag!

Tack <3

Ena stunden tror man att allting är skit och så helt plötsigt vänder allt, även om det är väldigt mycket intriger i skolan just nu så e jag inte inblandad i något! Det är nog första gången men skönt är det!! Jag måste också skriva att jag har underbara vänner för de ställer alltid upp ! Kände att detta behövdes skrivas efter ett antal deppiga inlägg!
TACK
image40

Städa....

Mamma kommer hit på lördag och sover över i två nätter så jag komprecis på att jag måste städa mitt rum!!! Här ser hemskt ut haha så om jag inte vill bli halshuggen av mamma borde jag börja nu! Hatar att städa men men rummet är ju väldigt litet så det går rätt fort att städa det! :P
image39
Mitt rum hemma i skåne när jag höll på att packa och rensa allt inför flytten för snart ett år sedan! ♥

Jag bara klagar!

Jag kan inget annat än klaga just nu! Jag är trött, har Italienska prov imorgon, mitt öra värker och ljudnivån i lägenheten just nu är oacceptabelt högt!
Idag efter skolan var jag med Miranda, Amanda och Lane en stund sen åkte alla hem och här sitter jag nu och drömmer mig bort till det stundade sommarlovet som inte känns helt fel just nu!! Give me more!
Nu ska jag se om jag hittar en härlig sommarlovsbild jag kan bjuda på ♥
image38
Haha vilken rolig bild, jag gör något mycket konstig..., Hilda tittar såklart på och Nicole bara sitter och ler!

Boring

Vilken boring dag men känslofylld!
Har fått reda på ganska mycket skvaller och inget var väl direkt roligt att höra det roliga är att min usa resa blir av om en månad!!
Var hemma hos Maja en lite stund idag med Tove men inte så länge, har lämnat igen en bok på bibloteket och suttit barnvakt. Det är väl min dag:P

New York!

Jaha då var det bestämt på sommarlovet spenderar jag sex veckor i USA!!!
OMG säger jag bara, fan vad jag längtar!! En månad kvar haha tjohooo

Sömnlöshet

Många tankar far omkring i mitt huvud just nu, kan inte sova!
Någon som har förslag till vad man kan göra om man helt enkelt inte kan somna?!

Ännu en regnig söndag!

Jag tycker verkligen om mina kompisar! När man inte bor hemma längre blir de som ens familj och vi har så roligt ihop. Idag blev det lite fönstershopping för min del men Lane köpte ett supersnyggt svart skärp! Man behöver verkligen träffa folk som gör en glad när vädret är så tråkigt, det borde vara lag på fint väder när man är ledig från skolan. Apropå skola så har jag ett fett prov i Italienska på tisdag och jag måste börja plugga nu men var är min energi någonstan? Tack till the next pussycat dolls som går på trean nu!! Min favorit är Chelsea!!

Sen

Jag är sen som vanligt nu står det en Claudia bakom mig och stressar och tjatar o tjatar HJÄLP.
Nu ska jag byta kläder och platta luggen för vi ska gå på stan!
PUSSS

Bio med flickorna!

Vilken mysig och trevlig kväll jag har haft idag. När jag vaknade imorse trodde jag att detta skulle bli en dålig dag, det bara kändes så liksom men den har varit något helt annat. Efter min halv sovande eftermiddag kommer Claudia hem till mig och berättar något som gjorde att jag fick ett sådant skratt anfall man inte ofta får, jag kan faktiskt fortfarande börja skratta åt det. Efter ganska många klädbyten blev jag tillslut klar och vi begav oss till hötorget för att se 21 ♣ och jag kan varmt rekomendera den, det var länge sedan jag såg en sådan bra film. Innan filmen satt jag,Claudia, Amanda och Lane på kungshallarna och drack nypressad juice. Gott!
Till filmen delade jag och Amanda popcorn och drack coca-cola och viskade och skrattade oss genom hela filmen, det är alltid roligt. ♥
Jaa just det, jag hjälpte Lane att lura en person och haha jag kan ju inte berätta om det men lovar att göra det om några dagar!!
Nu ska jag sova god natt ♥
 

Passa på!

image37
Passa på att träna medans det är gratis haha!!
http://www.sthlm.friskissvettis.se/

Hick!

Idag vaknade jag tidigt pga mycket höga ljud utanför min dörr det var vl inte så uppskattat av mig kan jag lugnt påstå! Idag var jag, Claudia och Adam och gymmade i Farsta Strand! Det var kul, tiden flög fram för vi tränade i två timmar och jag kan inte förstå att tiden gick så fort!! I eftermiddag har jag bara slappat framför datan och jag är så trött nu! Ska sova lite nu för klockan 21.10 är det bio som gäller. Jag, Caludia, Lane och Amanda ska se på filmen 21 ♥ Det ska bli mys för jag är verkligen så trött idag och att gå ut och dansa känns för typ första gången ever inte rätt!
Nej Dags att ta en vilopaus Ciao!                                                                                           
                                                                                                                    


Herre!!!

Jag skäms över Sveriges rättssystem!! Jag fattar inte hur man kan ta någons liv och inte bli straffade för det!! Det är pinsamt vilka straff dagns mördare får!! Speciellt om man kommer från en rik familj!! Nää fy skäms!
http://stockholm.expressen.se/nyheter/1.1146174/riccardos-grav-skandades-igen

Skol trött

Just nu är jag i skolan och jag är väldigt trött! Jag kunde verkligen inte stiga upp imorse så det blev till att äta frukost, klä på sig och sminka sig på 15 minuter och jag kom nästan i tid var bara någon minut sen!!
Nu ska jag försöka dra med mig Nathalie till Åhléns på Odenplan!!!!
Önska mig lycka till!!!

Jag och Hilda

Jag och Hilda

Barnvakten!!

Jag e världens bästa barnvakt...NOT! haha fast jobbet är chill! Behöver inte göra något utan sitter på mitt rum och chattar på msn och pluggar såklart! Imorgon ska jag kanske göra något som jag har pratat med Claudia fast jag kan säga redan nu till idg att jag kommer så inte våga haha! Jag är en fegis!!! Snart fyller jag år :) Längtar så fett mycket!!!!!

(Jag skrev ett långt inlägg men halva bara försvann!! Hur kan jag vara så oteknisk?)
Jaja pratade med Hilda i en och en halv timme idag!!! Stört skön människa!!

Nu ska jag sova!!

Pinsamt

Asså jag är så puckad, har precis skrivit något som kan missuppfattas väldigt mycket och hur pinsamt är inte det för mig nu?? AHHH jag vill bara sjunka ner genom jorden och stanna där. Jag tänker så inte gå till skolan imorgon aaaaaaah !! JAG ÄR ETT PUCKO!

När känslorna blir för stora...


Tött är bara förnamnet!

Den har dagen har varit seg, det känns som jag iunte varit närvarande över huvudtaget!! Vill gå en runda men vet inte om jag orkar är så sjukt trött!!

Jewel

Jag har lyssnat på Jewel hela kvällen !! Hennes album spirit är ett perfekt album om man känner sig ledsen! Så tack till min syster som fick mig att börja lyssna på hennes musik!


Glassig helg!

Jag har inte bloggat på länge men det är för att jag har haft så mycket att göra!!

I lördags var vädret helt unbderbart och jag var ute hela dagen och natten! Började med att jag träffade maja och vi gick till slottet och kollade när söta lumpare red och spelade:P Det var ganska många som var med som var majas kompisar så det var ju roligt! Jag trodde att jag såg en kille som jag känner och blev skit skraj och försökte gömma mig men sen visade det sig att det inte var han haha!!
Efter det åkte jag hem tog på mig bikinin och åkte hem till Nathalie och vi solade, pratade och lyssnade på musik i flera timmar och hade det så trevligt på berget med underbar utsikt!!
Jag åkte hem lite i förväg sen kom Natta till mig och vi dricker lite vin och sen bär det av mot Hagaparken och där träffar vi jesper. Efter ett tag kommer adam jr och två tjejer som var mycket trevliga. Nathalie mådde inte bra och åkte hem ganska tidigt, sen kommer Niklas, claudia och tove dit och nu börjar festandet ta tag och en timme senare kommer Jakob och Oliver!! Behöver jag säga mer?? Kvällen var trevlig och innehöll många skrattattacker haha!! Jag kom inte hem förren halv fyra!!

Söndagen tillbringade hemma hos Claudia, vi packade picknik korgen och Claudia, jag och adam gick till en sjö och var där i flera timmar och solade!! Jag kan väl säga så här att jag INTE mådde så bra dan dagen haha. Sen gick jag hem till Claudia och myste. När klockan var ganska sent kom Tove och vi åkte inte hem förren 23.00 haha. Så hela helgen var helt underbar!!

Idag i skolan fick jag låna Lanes klänning och tack för det för jag äslakr den den är såå fin!! Jag kände mig fin hela dagen idag:P Det är en svart tajt tubklänning från gina tricot!!
Halv åtta ikväll var det Beethoven rep och jag var inte hemma förren klockan 22.00 och sen skulle jag handla så nu är jag helt slut!
God natt vi ses imorgon :D <3


jobbar

Nu sitter jag barnvakt och tjänar lite pengar vilket alltid är bra!!
Idag var det Beethoven rep och efter första genomdraget med orkestern var det en liten paus och jag bara kände en stor adrenalin kick i hela kroppen!! Det var en mäktig känsla, visste det var inte perfekt med ganska många fel men det var ändå så himla mäktigt.
Efter repet stack jag, Lane, Miranad, Amanda och Mercedesz till kungshallen och åt en bit mat sedan blev det shopping! Jag och Lane köpte varsin grön blus från HM!!
Vädret har varit så´underbart skönt och VARMT!!!!!
Imorgon är det fest i hagaparken kom dit alla är välkomna :)

Min och Lanes blus :P

Jobbfredag!

Nu har jag precis slängt in en maskintvätt och snart ska jag ut och gå en runda och få lite sol så man inte är så blek hela tiden!! Gårdagens stepp pass känns i kroppen idag, men det är en härlig känsla faktiskt!
Ikväll jobbar jag som barnvakt, tänkte verkligen göra en storstädning ikväll!! Typ rensa ut, torka av med vått och dammsuga!
Nu ska jag diska frukost disken sen blir det promenad för hela slanten!

Dagens ros..

Ja just det innan jag glömmer bort det så går dagens ros till Ariel för han e världens snällaste tjugo åring!

modemodemode!!!

Det ska bli mycket mera mode i bloggen också fram över för vem älskar inte mode och skönhet?? Specielt nu när sommaren är här och alla grå möss förvandlas till sköna svanar!! Någonting som jag fullkomligt älskar är kjolar och klänningar, det vet alla som känner mig iallafall. Det var snöstorm i vintras och jag hade kjol på mig, det är liksom min grej! Det är ju så snyggt! Idag hade jag svarta leggings, svart kjol från Gina Tricot som jag fyndade på mellandags rean för 25kr!! Ett vitt boxarlinne en svart kort kofta, svarta ballerina skor och en röd scarf!! Det blev snyggt att bryta av det svarta med en färg chock!
Jag måste verkligen rensa upp bland alla min kläder nu för imorgon bitta ska jag tvätta så allting är rent inför helgens festligheter!! Köpte en ny svart klänning förra helgen men vet inte om jag ska ha den känner för att shoppa något nytt!!!!

Vad säger ni kan man ha den här klänningen på lördag på en utomhus fest??
 
Det var iallafall den klänningen jag köpte förra helgen! På HM


Snart sommarlov!

Det känns verkligen som att sommaren snart är här!! När Claudia gick hem från ett hemskt jobbigt stepp pass idag var klockan nästan halv nio och det var ljust ute, det var varmt och allting känns mycket bättre på våren/sommaren. Det är verkligen varmt i Stockholm nu och jag hoppas att det håller i sig till lördag för då är det festfestfest i Hagaparken, KOM DIT ju fler desto roligare!!!
Idag var det Nationella prov i matte B och jag hoppas så innerligt att jag blev godkänd för att jag är verkligen ingen matte människa och vill bara bli av med skiten. Nu är detta är över känns det som skolan nästan är slut, jag har engelska kvar att plugga på annars är det Beethoven i Berwaldhallen kvar sen är det chill!!
Om en vecka är det Rix FM festival i kungsträdgården och jag ska såååå dit!! Längtar <3<3


Bagarmossen hos Claudia!

Hej allihopa imorgon är det matte prov och jag känner mig så inte förberedd, nu ska vi plugga ihop så att vi kan hjälpa varandar och till det blir det skön sång från operan La Traviata min absoluta favorit opera!!
Idag har varit en ganska tröttsam dag men dagens var ändå när jag sitter med på 2ornas klassråd och lärarna tar upp hur dumt det är att dricka alkohol och jag bara börjar skratta, hmm misstänksamt?? Den ena läraren säger att det är bara de svaga som dricker och att man oftas faller för grupptrycket! När vi går ut ur klassrummet säger jag till Claudia "Jag fallerinte för grupptrycket.......Jag skapar det" haha som vi skrattade efter det!!
Nu är det bestämt att på lördag är det parkfest i hagaparken och alla är välkomna!! Det blir på kvällen någon gång återkommer med tid och plats senare när det är mer spikatimage30
Claudia som fjortis!!

image31
En saknad Tove och Jag!
image32
En saknad Nathalie och hrmm Jag.... haha making out in Claddis kitchen ♥

EN MÅNAD KVAR!

Idag är det exakt en månad kvar till min födelsedag och då blir det partyparty!!!


Jetlag!

Jag är jetlagad från min skåneresa haha!! Usch vilken pers det var att åka tillbaka till stockholm imorse. Det var svinlånga köer på motorvägen till flygplatsen och jag checkade in typ 10 min innan planet skulle lyfta och jag skulle sen stå i en lång säkerhetskontrollkö. Jag var sist i på planet och de stängde dörrarna direkt efter jag gått in, lite pinsamt faktiskt. Somnade på planet och vaknade när vi slog i marken och bara oj redan framme haha. Planet var försenat och landade på fel terminal så alla fick åka buss till terminal 4 och innan jag var på flygbussen var jag riktigt försenad och kom en kvart sent till svenskan. Resten av dagen har varit ganska slapp men jag är så trött så nu ska jag ta en powernap för halv åtta är det dags för ett friskis pass med Claudia.

Här finns festbilderna!

Gå in på Sofis bilddagbok där finns alla fest bilder ifrån fredagens äventyr!!
http://bowchickabowwow.bilddagboken.se/p/main.html





image28

Här ser vi då Rambo och en från Kill Bill

SS=Solig söndag!!

Vilket vackert väder det är! Pappa har precis pumpat alla cyklar och nu ska hela familjen ut på cykelrunda!!
Igår var det filmkväll med familjen och vi såg filmen "Montana Sky" och jag måste säga att den var jättebra! Kan varmt rekomendera den.
Nu sitter jag inne på mitt rum och utsikten är helt fantastisk, gröna fält fylda med gula maskrosor och hästar som betar. Jag saknar faktiskt Stockholm men jag måste erkänna att här är väldigt mysigt!
Nu ska jag cykla en lång runda måste förbereda mig inför en eventuell cyklesemester.


Lumidee - Never leave you! Man blir glad av att lyssna på den!

Sofis och Elins 18 års fest!

Jag hade väldigt trevligt igår och det var tur att jag bestämde mig för att gå dit. Det är alltid kul att träffa folk man brukade omgås med men inte sett på hur länge som helst.
Innan festen åkte jag hem till Viktoria och åt pizza och hjälpte till med förberedelserna!! Viktoria skulle vara Tiffany Persson, Malin var Mimmi mus, Louise var Laura Croft, Emma var tingeling och jag skulle vara Legally Blonde men ändrade mig under kvällens gång att jag var en prinsessa istället.
Klockan åtta lämnade pappa av oss på festlokalen och sedan blev det en ganska vild eller nä inte vild men rolig kväll. Det var så roligt att träffa Elin, sofie, Fanny, Nill,Egge och Björn!!
Jag måste be om ursäkt ifall jag ringde upp vissa människor och lät Nill skrika i luren FÖRLÅT  hoppas ni inte blev sura på mig...
Jag hade inte kameran med mig men jag vet att folk fotade så om jag får tag på bilder lägger jag upp dem i bloggen.
Nu ska jag plugga videra har prov i italienska snart och det är väl nästa vecka de nationella proven i matte b är! jag säger bara HJÄLP MIG!!!! Matte är fan i mig ett språk jag inte förstår!!!
På återseende!♥

Förberedelser!

Nu förbereder jag mig för fullt inför festen ikväll!! Kom precis på vad jag ska kl'ä ut mig till och det får bli Elle Woods i Legally blond !! Jg är säkert inte ensam att vara henne men vem bryr sig det ska bli roligt ikväll och nu kommer jag bara till kläd, hår och smycke problemet!! Nu ska jag shoppa vidare hörs senare!!

Tjuvlyssnat!

Innan jag somnar måste jag beätta en rolig grej som hände idag. Jag, Simone och mamma är påväg ut på promenad när jag får ett sms av min kompis Linn som satt på tåget hem från malöm och i det sms:et står det " Det sitter några och pratar om dig på tåget"¨. Då tänkte jag okej haha vad är detta och det visade sig att bakom Linn satt det fyra tjejer och pratade om bland annat mig, jag tycker det är så roligt att höra att fast man har varit bort i snart ett helt läsår så kommer folk ihåg mig!! Jag tänker inte ta upp här vad de pratade om och jag vet dessutom inte allt de sa för de pratade tystar så Linn hörde inte allt. Jag är ganska säker på den ena tjejen men de andra har jag ingen aning om vem de är men tydligen vet de vem jag är och jag tror de kommer på festen imorgon haha!!
Nej jag sitter här och skrattar för mig själv men nu ska jag sova för det är mycket som händer imorgon och då vill man ju vara piggoch glad!

Fy usch

Det som inte fick hända hände igår. Jag mitt smart ass ska slinga håret och nu skulle jag lika gärna hora runder på malmskillnadsgatan för det är så resultatet blev!!
Imorgon ska jag åka in till frissan och kräva akuttid för OMG mitt hår.. Detta är hemskt!!!
Nu ska jag gå ut och gå av min irritation!! Med keps på huvudet såklart.
Nej min valborg blev inte rolig alls, stackars mig !

RSS 2.0