3 veckor kvar

Idag är det exakt 3 veckor kvar tills jag flyttar till storstan! Uhh jag känner stressen bara jag tänker på det. Det är så mycket som måste köpas och all packning och vad jag ska ta med mig.. Men förhoppningsvis är skolan värt allt detta och mycket mer!!
Igår hade vi familjemiddag på Store Thor för det var sista lördagen innan jag reser som alla är samlade. Det var väldigt trevligt och maten var helt underbart god. När vi kom hem så tog mamma oh jag en nattpromenad och gick till teatern och kollade på Godspell som spelades igår. Vi stannade bara i tio minuter för vi var trötta och sen när vi kom hem såg vi klart på opperatävlingen som gick på TV ( mormor bandade det till mig så jag ska kunna se hela tävlingen ikväll).

Jaa annars har jag haft fullt upp detta sommarlovet. På dagarna jobbar jag i hattaffären och på kvällarna spelar jag teater.. Dubbla jobb är jäkligt jobbigt faktiskt men det är härligt att ha jobb och tjäna pengar så det gör inget att man e helt död på kvällarna och att fötterna värker. Nu är det bara en vecka kvar på båda jobben haha ganska komiskt att jobben är under exakt samma period. Sen är det två veckor kvar och då ska jag bara ta det lugnt och njuta av mitt sommarlov för sen börjar allvaret..

Och om det är någon som läser detta och vill kolla in bilder så har jag bilddagbok och det är där eventuella bilder finns. http://lovegood.bilddagboken.se

Ciao

RSS 2.0