You belong with me!




Hur bra är inte den här videon? Jag är väl inte ett Taylor Swift fan egentligen men har börjat lyssna på henne mer och mer pga hennes bra musikvideor! Sedan skadar det ju inte att killen (som är killen i Hannah Montana the movie) är väldigt southern cute!!

9 juli 2010

Det är inget roligt som händer i mitt liv just nu! Jag är bara äckligt sjuk och det vill inte gå över.
Jag skriver om jag mår bättre ikväll...
hej


hej

Tjenare bloggen!

Det var ett tag sedan jag skrev men om jag har varit sjuk?! Jag sover inte på nätterna för jag hostar så och idag fick jag sådan huvudvärk att jag kräktes och att kräkas är det absolut vidrigaste jag vet buhuuu!!! haha ja jag tycker synd om mig själv..

Så vad har hänt dessa dagar? Inget haha. I lördags var jag mamma och simone på stan och jag shoppade en massa nytt smink tjohoo:P

Idag bestämde jag och min kusin Linnea att vi ska till tivoli i köpenhamnnågon gång i juli och åka karuseller tills vi spyr haha nä inte så mycket!

Nu ska jag titta på tv och sen vid kvart över tolv ska jag hämta mamma o pappa som ser på la boheme på storbildstv på stortorget men men är man sjuk så kan man inte följa med!! och på onsdag ska jag sjunga masterclass och är så här sjuk!!! jag måste måste bli frisk!!!!!!

PUSS


RSS 2.0