Vilodagen!

Idag är det söndag och det har aldrig varit en dg som jag gillat men jag börjar faktiskt uppskatta den mer och mer. Det är ju en vilodag, eller iallafall för mig är den det! Idag så vaknade jag vid kvart över nio tiden hos Tove för hon skulle hem till Linköping idag så vi tog följe till Centralen sen gick hon av och jag fortsatte till St Eriksplan. Slappade framför datan lite för länge och stressade iväg till Confidencen för att titta på en barockopera som Miranda är med i, denvar bra och det var ju kul att se lilla Mirrisen på scen =) Efter det åkte jag hem igen och bestämde tid med Claudia så hon kom och mötte upp mig hemma hos mig för att sedan gemensamt åka till Friskis. Det är nästan extra skönt att träna på söndag kvällarna för det känns som en bra avslutning på en stressig vecka !
Nu har jag kollat på veckans konsert som idag handlade om opera på skäret, mycket intressant om jag får sägta det själv! Dessutom är Tosca så himla vacker musik, precis som jhag gillar det- strakt och pampigt!
Klockan 21.00 är det mord i sinnet på tv4 som jag ska titta på, älskar engelska deckare fast helst ska man ju se dem med mamma ; )
Nej nu ska jag förbereda mig för morgon dagen God Natt!

Hola!

Jag har inte skrivit på väldigt länge för jag har verkligen inte haft orken till det! Det har hänt väldigt mycket på sista tiden och jag vet inte om jag orkar skriva ner allting men lite kan man ju berätta. Premiärfesten var väldigt rolig och man gick och la sig halv sju på morgonen, Claudia har fyllt 18 och en dramaqueen härjar löst!
Föreställningarna går bra och det är fullsatt varje kväll, nästan iallafall! Som sagt, pampig Italienskopera på Confidencen kom och titta. Vi spelar 11/9,13/9 och 15/9! Maila mig om ni vill ha biljetter för halva priset den 15/9 så fixar jag det!!
Nu är jag hemma hos Claaaadia och tove sitter här brevid och hjälper mig med stavningen!
Palla skriva mer? Niet haha CIAO

RSS 2.0