Kontoret

Nu sitter jag på mamma och pappas kontor, har nästan precis landat och är så trött. Kunde inte sova igår, vaknade hela tiden och var rädd att jag skulle försova mig men jag hann. Dagens ris till sterlings incheckning.
Får berätta mer senar för pappa har kund nu.

Frisör nästa?

Idag så tittade jag mig i spegeln och bara tänkte blä vad tråkig jag är i håret sedan gick jag in i köket och hämtade saxen och klippte av mig luggen! Det blev ganska bra faktiskt, den är för lång men vågade inte ta i för mycket ifall det blev helt fel. Imorgon åker jag hem tidigt på morgonen så jag ska stiga upp klockan sex!!! OMG men efter det som hände i julas vill jag ha god tid på mig så jag inte är ute i sista sekunden!

Jag och Maja var ute på vår kvällspromenad och gick riktigt långt, vi gick runt i hammarbysjöstad och där är så fint asså jag vill bo där! När vi är påväg tillbaka så tittade jag för en gångsskulkl ner i marken några sekunder (jag tittar alltid annars på alla som går förbi) och direkt säger Maja "Det var ju Persbrndt" !!! Jag bara "vaaa, asså här har man gått ett helt fucking läsår och hållt ögonen öpnna och önskat att man fick se honom och så går han förbi mig och jag tittar ner i fucking marken"!!!!! Nä usch det var hemskt. Hahahaha!

Jag vill inte lämna Stockholm nu när vädret är så här underbart! Älskar det, alla uteserveringar, folket, stilen, allting är så härligt!

Nu ska jag sova så jag inte missar planet imorgon lite ångest faktiskt.
God Natt ♥

Rörigt

Ah det är så rörigt jst nu, jag har kaos inne på mitt rum och hinner inte tvätta min tvätt för jag åker så tidigt imorgonbitti så den får jag ta på måndag. Imorgon åker jag hem har inte packat något och har ingen aning vad jag ska klä ut mig till på fredag så vad tusan ska jag packa liksom!!! Får man ha smink i handbagaget???
Nu kommer snart Maja och vi ska gå en runda och det ska bli mysigt, så nu ska jag diska min middagsdisk.
Hörs senare ikväll om jag hinner göra något åt den hemska röran OMG HJÄLP!!!

Talförbud.....

Jag har fått talförbud haha säger bara lycka till med det!!
Pratade med söta lilla Malin för en stund sedan och jag ska gå med henne och några andra till Sofis 18 års fest. Hmm temat är film så fa farao ska jag vara??? Nj nu ska jag se klart filmen "se upp för dårarna" som jag hyrde innan..
Btw jag fick en chock precis när jag kollade på klockan asså det är ju fett ljust ute1!! Älskar sommartid <3

Tove

Nu är jag med gnidisarnasgnidis TOVE!!! 
                                                                                                                                                      

Varm söndag !

Vilken varm och tryckande dag det är idag. Var ute och promenerade med Claudia och jag hade förmycket kläder på mig, det är hemska att gå och vara för varm. Promenaden var mysig iallafall, jag berättade om ett mycket komiskt telefon samtal jag fick halv ett inatt och det blev många skrattanfall.
Nu ska jag städa upp på mitt rum, tvätta, åka och hämta en väska och sedan klockan halv sju blir det en nya promenad med Maja. Så här ser min söndag ut hoppas den fortsätter lika bra som den började.
Ha det så bra PUSS ♥

Hagsätra del 2

Nu så förbereder de andra ett roligt spel där man ska ha en lapp på huvudet där det står ett namn sedan ska man gissa vems namn man har :P
Middagen var utsökt nu ska jag vara med de andra och äga dem i spelet!!
Ciao bello ♥

Hagsätra

Nu sitter jag i Toves lägenhet i Hagsätra. Min hals värker och rösten är helt gone, Claudia, Jennie och Adam är ute och letar efter Lidel. Själv har jag så ont i halsen så jag gör Tove sällskap medans hon städar haha.
Vädret är väl ganska sämre idag efter regn/åskskuren men det är fortfarande vårigt ute. Nu lyssnar vi på youtube musik så det blands hejvilt , förtillfälle lyssnar vi på Björn Gustafssions ljuva stämma nu hehe!!

Beethoven repet gick bra idag och tiden flög verkligen fram, jag lyckades hålla munnen tyst hela tiden... Okej det där var inte sant, för i slutet var vi alla stämmor samlade och då var det så roligt och häftigt att jag bara var tvungen att sjunga med så nu har jag så sjukt ont men det var det värt.

Nu hoppas jag att de andra inte gått vilse för jag har bara ätit frukost och en liten fika idag så jag är fett hungrig nu
:(  Nej nu ska jag hjälpa Tove lite grann ( NOT) ;) 

Ciao bello♥ 

AJ!

Jag har ont i min hals, jag har ingen röst och om mindre än två timmar har jag sånglektion! Detta känns stressigt och inte kul alls. Varför gör min hls så mot mig?? Jag dricker riktigt vrmt vatten och "värmer upp" mina stämband. I eftermiddag är det tre timmars Beethoven rep och det ska ju bli kul att spendera sin lördag i skolan och ändå int kunna sjunga, men nu ska man se det från den ljusa sida jag får vara med mina vänner hehe allting positivt. Nu ska jag sticka ner till affären och se om jag kan hitta något som kan lindra mina halssmärtor AJJ!!!



Ha en trevlig lördag ♥

Mysmiddag hos Claudia

Det blev ett sent inälgg idag för att direkt efter skolan åkte jag, linn, tove och jenny hem till Claudia. Det var så trevligt och vi åt Mackaronilåda med stekta köttbullar ocg till efterrätt blev det marängsvis med hemmagjorda maränger som sakade mindre gott. Nu sitter jag på mitt rum och är barnvakt haha nej nu ska jag gå ut och störa barnen kommer säkert komma fler uppdateringar om hur kul det är !!!


Tove och Linn           Claudia och Jag    Jenny och Claudia

Rivalerna!

image22

Claudia och Jag, this is war!!

No more friendship ; )

Kom ge mig värme!

Efter en tråkig eftermiddag så ringer Maja och säger att hon vill gå ut och gå och prata. Jag är då inte sen och slänger på mig ett linne och en kofta och sticker iväg till medborgarplatsen. Jag vet nu i efterhand att jag skulle haft lite mer på mig för nu har jag ont i halsen :S Det var iallafall jättemysigt att träffa Maja och för en gång skull  var det Maja som pratade mest  =) Vi avslutade turen med en yoghurtglss från seven som vi njöt av på det lilla torget utanför Södra teatern, så mysigt!!

Imorgon ska jag hålla i ett föredrag på engelska och jag känner mig lite nervös och ganska oförberedd, men jag jobbar bra under stress och dessutom så ska jag ju bara berätta om en bok jag läst så det blir nog inga problem!

Jo, när jag mötte Maja idag så gick vi in på Vila och jag köpte en söt grå sommarjacka, får lägga upp en bild på den i bloggen men orkar inte gör det just nu för jag måste börja på engelskan!

Jag bara måste rekomendera en film jag såg i söndags Here on earth heter den och jag älskar amerikanska ungdomsfilmer. Naturen var helt underbar och längtan till sommar växte radikalt. Nej, nu ska jag plugga och sen sova för tro det eller ej även om jag har sovit i 16 timmar inatt så är jag ändå trött!!

Ciao Cia

Sickness

Idag har jag inte gjort ett dugg, mamma sjukanmälde mig imorse och sen sova till 15.00!! Jag fattar inte det? Hur kan man sova i 16 timmar?!! Nu mår jag bra, känner mig pigg (konstig?) hade huvudvärk innan men tack till panodil som fixade det. Nu vill jag bara ut i solen och gå en mysig promenad runt söder. Jag känner tristessen extremt mycket.

Undrar hur det har gått med mitt och Claudias "Battle" nu har hon haft en dag ensam i skolan och har säkert fått ett enormt försprång! Jajja får ta igen imorgon haha vad pinsamt :P

Ciao


Det steker!

Vilken underbar dag det har varit idag. Hade endast svenska natinella och sånglektion.
Dagen började med att klockan ringde 06.15 och då steg jag upp fixade mig lite sedan gick jag ut på en halvtimmes promenad för att vakna ordentiligt inför provet 08.30. Kommer tillbaka och äter en ordentlig frukost och efter duschen sminkar jag mig fort för nui har tiden bara försvunnit (borde inte tittat på the vocie samtidigt som jag äter) varför är jag ALLTID sen!!? Provet gick bra men jag var ganska trött för kunde inte somna igår kväll plus att jag vaknade flera gånger med ett ryck under natten och trodde att jag hade försovit mig. Det är alltid så nuförtiden men sedan jag försov mig och missade tåget hem i julas så har jag alltid ångest att jag ska försova mig.
Sedan satt jag och Miranda ute i solen hela dagen och när Toves piano lektion var över gick hon och jag på södermalm ganska länge och det var mysigt. Vädret stekte och det var så skönt!!

Nu är jag barnvakt där jag bor och jag borde plugga lite också ikväll, är bara så himla trött ikväll. Nu är det men in trees time och efter det är det top model/grey's anatomy.
It's a girly evening =)


Nicole, Jag och lite Hilda!

Betyder!

Den här låten betyder mycket för mig, den innehåller många fina minnen!


Pratar i telefon med min bästis!

image19
Hilda sötis

Ohlala it's battle time!

You are going down girl ;) Hehe jag och Cladusia har ett litet battle just nu , vad det går ut på tar vi inte här haha men kul är det. imorgon är det svenska natinella och jag ska ut och gå en runda snart för 20.00 är jag barnvcakt och sedan ska jag å och lägga mig tidigt så jag är riktigt utvilad till imorgon. Usch fem timmar svenska uppsats känns inte så motivernade jst nu. Jag är på ett sådant gott humör nu för tiden det är riktigt härligt !! Det måste vara det härliga vårvädret. Jag mår så bra av solen bara den kommer fram så är dagen räddad. Efter såå mång månader av mörker känns allting möjligt igen, jag menar den här vadslagningen jag och Claddish har skulle jag ALDRIG gått med på om det inte var så fint väder att jag är på bra humör. HA HA HA jag skyller på vädret, den var bra den!

                    
Claudia                                 Cia

Ny vecka

Jag älskar våren och solen, det är så underbart nu när solen kommer fram ska kanske gå en runda snart? Tänkte träna ett friskis pass halv åtta men måste plugga en massa innan. Det står Italienska,svenska och estetisk orientering på schemat. Dessutom ringde Claudia nyss och jag måste möta henne om en timme så jag måste plugga direkt nu.
Jag hör av mig senare ikväll om jag överlever passet :O

När kroppen säger nej!

Jag var hemma från skolan ifrdags för att jag inte mådde bra men smart som jag är har jag ändå kört på i 180 i helgen och nu säger kroppen nej Cia! Jag är helt slut känner mig febrig och bara helt utmattad så nu säger jag God Natt och hoppas jag är piggare imorgon bitti NOT

A late raw night!

Vad kan man säga annat än att den kvällen var helt fucking perfect!
Miranda kom hem till mig klockan åtta och då hade jag precis städat färdigt och går och duschar medan hon packar upp lite. När jag är klar så öppnar vi en flaska vin och kommer fram till att vinet smakar lite beskt eller ja det var inte så överdrivet gott så jag sticker ner till den lilla butiken över gatan och köper sprite. Sedan har vi mysig miniförfest eller vad man ska kalla det. Vi swminkar oss provar olika kläder slutar med att Miranda lånar hela sin outfit av mig haha strumpbyxor, klänning, skärp och skor haha men fin blev hon. Tillslut är vi färdiga och lagom lulliga och vi beger oss till China teatern och där dunkade musiken högt och mycket folk var där. Vi sätter oss på våra platser och väntar på att det ska börja. Där var helt utsålt 1200 personer var där. Stämningen var så bra där inne och även om våra platser inte var så bra så såg vi bra och asså gud vad jag skrattade den kvällen. Det var komiker som Mårten Andersson, Özz Nujen, Petra Mede, Spenser Brown och Björn Gustafsson. Min favorit var björn men asså alla var så roliga att det går inte att beskriva. Jag hade en sjukt rolig kväll och jag hoppas det blir många fler liknande kvällar framöver.

Kväll full av skratt!

Eyy allihop just nu håller jag på att städa mitt rum så inte Miranda dör när hon kommer hit. Jag har en timme på mig innan hon kommer så jag hinner städa rummet och vila lite för själv blev man väckt halv nio imorse när pojken spelade piano skithögt. (...) Nu ringde Miranda preics och hon missade bussen för hennes syster hade köpt jättefina presenter till henne så hon kommer inte förren 20.00 och det blir bar för då hinner jag städa, duscha och vila innan hon kommer så vi kan fixa oss sen. Jag har höga förväntningar inför ikväll för det ska bli så roligt som bara jag och Miranda kan ha när vi hänger och gör staden osäker :P Hehe kanske inte riktigt så farligt men kul har vi alltid. Men kvällen på teatern slutar klockan 01.00 men det betyder inte att vi går hem direkt utan kvällen/natten är ung och vi är unga så håll tummarna för oss att det blir en galetrolig kväll. Roligt kommer det iallafall bli eftersom vi ska gå på stand-up :D

Var hemma hos Natta i tre timmar idag och vi hade långa djupa diskussioner och hennes mamma var med hela tiden och det var så mysigt. Jag fick ett jättefint rött linne av henne som jag kanske ska ha på mig ikväll, blev så glad för det satt verkligen fint på mig. Nej nu får jag fortsätta att städa så jag hinner bli klar innan lilla Miranda kommer.

Det är inte alltid enkelt ;)

Hej allihopa vilken underbar detta ska bli (tänka positivt) först hem till natta och hjälpa henne välja outfits sedan vidare till Tove där alla samlas och förfestar och sedan vidare till fridhemsplan och festen :D Själv vet jag inte riktigt vad jag ska ha på mig har köpt en ny topp men är ändå inte helt säker och vad jag ska ha till toppen svarta byxor eller kjol?
Mådde illa imorse så jag valde att stanna hemma för jag vill vara på topp både ikväll och imorgon såklart. Jag ska inte glömma min kamera och bilder kommer garanterat komma upp i bloggen.
Har en bild i huvudet hur jag vill se ut ikväll men vet inte om det är utförsbart men håll humöret uppe så är allting möjligt. Nej nu ska jag träna lite så jag blir lite piggare sedan börjar operatiuon bli vacker haha.
På återseende.

Sickness forts.

Hej igen. Konserten gick bra men jag mår fortfarande illa så nu funderar jag över att skippa engelskan imrogon det är ändå den enda lektionen fast det är så roligt på min skola så man vill ju inte missa en dag för det händer alltid något galet.
Efter konserten gick jag Miranda och lilla Amanda på Café och fikade för Mirandas skull. Jag bjöd henne på en asdyr milkshake hehe Grattis gumman ;)
Nej nu ska jag dyk ner i sängen för så trött är jag.
God natt ♥


Bild från konserten igår ;)

Sickness

Usch jag mår illa som attans och jag har så mycket framför mig nu har inte tid eller ork med det här. Jag känner sjukdomen i kroppen men vägrar acceptera!! Om två timmar har jag kammarkör rep på riddarhuset och sen en lång konsert halv sju! Skolan var inte rolig alls idag allt blev fel men det var kul och se alla kompisar såklart.
Uhh jag vill inte ha konsert idag vill bara krypa ner under täcket och stanna där!
Imorgon är det iallafall fest och jag ska rocka och ha kul så man får väl se hur stark vilja jag har om jag kan bli frisk med hjälp av viljan??  Undra hur mycket viljan påverkar en, vad tror du?
Sen på lördag är det miranda dag ojojoj vad kul det ska bli då jag längtar och mina förväntningar är höga.


Konsertdag

Idag har det varit en sjukt rolig dag kolla in http://lovegood.bilddagboken.se så får ni se lite bilder.
Konserten gick toppenbra och jag är hur nöjd som helst. Nu ska jag sova men det kommer en bild på mig och miranda från ikväll på riddarhuset. Berättar mer imorgom : )

image15

Godnatt <3

ruskigt

Vad hände med det mysiga vä'dret som värmde skönt i morse?? Nu regnar det eller inte just nu men innan och det är råkallt!! Idag åkte jag till skolan och hade min sånglektion och det är alltid roligt och efter den dryga italienska lektion som jag faktiskt överlevde åkte jag med Miranda till Alvik och sedan vidare till en liten boutiqe som hade så fina kläder och det slutar med att jag och miranda köper exakt likadana toppar hihi. Jag säger bara på fredag kommer vi vara de sötaste tvillingarna haha för vi ska såklart ha dem samtidigt ; )
Fick veta innan juag åkte hem att det inte är någon musikhistoria imorgon så skönt asså men måste ändå stiga upp tidigt för klockan 07.30 är blondinbella gäst på the vocie och jag tycker hon är så jävla skön!!!

Nej nu ska jag göra något vettigt som typ städa rummet och powerwalka haha!!



Oh ja

Idag börjar jag skolan klockan 13.00, missar idrotten så jag tänkte gå till skolan istället. Det mysigt väder ute men jag vill ha liute mer sol bara men det är inte så där råkallt det var innan. Ganska dryg skoldag idag, har 1,5 tim lång italienska lektion och det är svårt!! Jag har hamnat i en "grupp" (vi är två personer) som är för svår jaja hoppas jag lär mig något nä vi är så få iallafall men det är drygt!! Sen måste jag spela piano i minst en timme och hur kul är det liksom?? Jaja dagen börjar bra med sång så det ska bli så sjukt rligt längtar som få ½!!!

Imorgon är det konsert!!!! Jippi Det ska bli kul att få sjunga på riddarhuset hoppas hoppas allt går bra haha har lite klänningsproblöem en men jag lägger upp bilder efteråt.
På torsdag fyller Miranda my love år och då blir det fest hehe eller not.
Fredag har Jonas 20års fest, ska bli kul o träffa nytt folk ävcen om jag lskar alla mina vänner <3
LÖRDAG = BJÖRN GUSTAFSSON haha nä men oj vad jag och miranda ska rocka den kvällen ich längtar oh ja :P

Nä nu ska jag sminka mig Ciao bello

För att jag var med Miranda innan idag =)

image13

GRRR

NEJ nu blev jag super arg !! hade precis skrivit ett lååångt inlägg och så försvinner allt bara sådär när jag ska publicera det½!!!
Jajaj nu ska jag gå på promenix så får vi se om det kommer ett nytt inlägg senare ikväll.

Panikplugga

Klockan är snart midnatt och om tio timmar ska jag ha mitt muntliga nationella prov och jag har inte börjat än!! Hur bra planering har jag egentligen??
Satt och läste blondinbellas blogg innan och jag tycker faktiskt att den var jättebra. Det är alltid roligt att läsa om folk som det går bra för, jag känner mig alltid inspirerad av sådanamänniskor.

Den här helgen har varit mysig då hela familjen kom upp till Stockholm och hälsade på mig. På fredagen var mamma och pappa och jag på operan och såg Falstaff och de´t var den bästa versionen av Falstaff jag har sett (det var tredje gången jag såg den operan) och Loa Falskman spelade Falstaff själv och det gjorde han alldeldes utmärkt!

Inför mitt nationella prov imorgon tänkte jag dra paralleller mellan en text och komunismen och det ska bli roligt då jag själv är så långt ifrån komunist man kan komma haha så jag måste nog läsa på lite nu!! Jaja bara man jobbar koncentrerat så tar det inte lång tid och jag ska fan i mig ha det där MVG i svenska B det har jag bestämt mig för!!!

Ska börja blogga på allvar nu (hur många gånger har jag inte sagt det?) Jaja Nu ska jag plugga sen ska jag sova så jag hinner med min morgon promenad i morgonbitti!!!

Godnatt

RSS 2.0